Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22.01.2024 09:55

Запоріжці мають дотримуватись правил благоустрою

65ae1d0ced861__штраф.jpg

Як повідомили в департаменті муніципального управління, протягом минулого тижня фахівці нспекції з благоустрою міста склали 2 протоколи щодо адміністративних правопорушень та надали 44 вимоги щодо порушення норм законодавства в сфері благоустрою.

Також 16 протоколів щодо адміністративних правопорушень за тиждень склали інспектори КП «Муніципальна варта». 15 протоколів виписані запоріжцям за ст.152 КУпАП та 1 протокол - за ч.2 ст. 156 КУпАП.

У департаменті муніципального управління велась адміністративна робота. Так, було проведено засідання робочої групи щодо визначення зон та відведення місць для здійснення підприємницької діяльності, на якому розглянуто 3  питання. Опрацьовано 2 заяви щодо видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою та видано 2 відповідні дозволи. Опрацьовано 5 заяв щодо видачі ордерів на проведення планового або аварійного розриття. Надано відповіді на 11 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі. Укладено 14 договорів та додаткових угод на право користування місцем для ведення підприємницької діяльності.