Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24.01.2024 14:20

У Запоріжжі комунальники обрізають дерева

65b0fb53f3b23__зб.jpg

Новий робочий тиждень для працівників комунальних підприємств «Зеленбуд» та «Титан» розпочався з розчищення території міста від снігу та посипання пішохідних зон протиожеледними матеріалами.

Так, у понеділок «зеленбудівці» розпочали новий день з розчищення снігу та посипання протиожеледною сумішшю доріжок і сходів у парку Трудової Слави, у сквері Маяковського та у сквері Зв'язківців у Вознесенівському районі, у сквері по вулиці Верхній, на площі Запорізькій та по проспекту Металургів у Дніпровському районі, у сквері по вулиці Бочарова у Шевченківському районі, у парку по вулиці Нагнибіди, у парку ім. Гагаріна та у сквері біля райадміністрації у Комунарському районі, у парках і скверах Заводського району, у парку ім. Героїв Національної Гвардії України, по вулиці Сорочинській та по бульвару Будівельників у Хортицькому районі.

Водночас чимало роботи було виконано з догляду за деревами. Вчора та сьогодні «зеленбудівці» провели обрізку дерев у парку Поколінь, у парку ім. Гагаріна, по вулицях: Павлокічкаська, Новокузнецька, Сталеварів, В'ячеслава Зайцева, Трегубова, Незалежної України у Дніпровському районі, Перемоги, Олімпійська, Запорізька, Спартака Маковського, по проспекту Моторобудівників.

Крім того, комунальники виконали формовочну обрізку дерев та кущів по вулиці Петра Сагайдачного та по вулиці Ентузіастів. А також навантажили і вивезли гілля по вулиці Краєвидній, у парку Сагайдачного у Дніпровському районі та з вулиць Хортицького району.

Подбали «зеленбудівці» і про чистоту вулиць, парків та скверів. Вони прибрали сміття у сквері ім. 30-річчя Визволення України, у сквері по вулиці Маковського, на зеленій зоні по вулиці Військбуд, у сквері по вулиці Бочарова та на території меморіалу «Летять журавлі».

Тим часом роботи з підтримання ладу на вулицях міста виконували і працівники КП «Титан». Вони прибрали сміття у парках і скверах Дніпровського району, провели обрізку дерев у сквері О. Бірюка у Заводському районі, розчистили сніг у парку «Веселка» вздовж Набережної магістралі, а також розчистили доріжки і сходи у парку «Дубовий Гай» та на території Центрального пляжу, посипали протиожеледною сумішшю доріжки та сходи на площі біля Правобережного пляжу, у сквері по вул. Клубній та у сквері біля меморіалу «Скорботна мати».

зб1.jpg зб2.jpg титан.jpg титан1.jpg титан2.jpg