Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26.01.2024 17:00

Розвиток підприємництва - один із напрямків розвитку міста

65b3afec879d5__коорд-рада-підпр.jpg

У міськвиконкомі відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва.

Міська рада разом з компанією «Ro3kvit» веде роботу зі створення візії стратегії розвитку міста за низкою напрямів, у тому числі і щодо розвитку підприємництва. А також розробляє План відновлення та розвитку міста до 2027 року. Про це під час засідання проінформував присутніх голова Координаційної ради, заступник міського голови Андрій П’ятницький.

Крім того, він окреслив окремі напрямки роботи ради на поточний рік. Серед них - розгляд напрацювань щодо інвестиційного бренду міста, впровадження єдиного логотипу для підприємств області, обговорення проєктів регуляторних актів та інших питань, важливих для бізнесу.

В ході засідання представники департаменту управління активами презентували розроблений департаментом проєкт регуляторного акту – рішення Запорізької міської ради «Про затвердження Положення про проведення інвестиційних конкурсів у м. Запоріжжі». Головна мета його розробки - створення сприятливих умов для інвестиційної діяльності та забезпечення розвитку міста шляхом організації ефективного та прозорого процесу проведення інвестиційних конкурсів.

Крім того, на прохання суб’єктів господарювання начальник інспекції з благоустрою міста Запоріжжя Вадим Хижняк довів до відома присутніх сезонні вимоги щодо утримання території, прилеглої до об'єктів благоустрою, та наголосив, що основним завданням інспекції є попередження підприємців щодо необхідності усунення виявлених порушень.