Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29.01.2024 10:20

За порушення правил благоустрою є відповідальність

65b759b534e33__Благоустрій.jpg

Як повідомили в департаменті муніципального управління, протягом минулого тижня фахівці інспекції з благоустрою склали 4 протоколи щодо адміністративних правопорушень та надали 57 вимог щодо порушення норм законодавства в сфері благоустрою. А також перевірили локацію розриття на відповідність до виданого ордеру.

Також 9 протоколів щодо адміністративних правопорушень протягом тижня склали інспектори КП «Муніципальна варта». 7 протоколів виписані запоріжцям за ст.152 КУпАП та 2 протоколи - за ч.2 ст. 156 КУпАП.

У департаменті муніципального управління велась адміністративна робота. Так, було забезпечено виконання рішення виконавчого комітету щодо демонтажу незаконно розташованого об’єкту.

Опрацьовано 8 заяв щодо видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою та видано 5 відповідних дозволів. Опрацьовано 3 заяви щодо видачі ордерів на проведення планового або аварійного розриття. Надано відповіді на 9 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі. Укладено 23 договори та додаткові угоди на право користування місцем для ведення підприємницької діяльності.

Працівники КП «ЕЛУAШ» протягом звітного періоду виконували комплекс заходів з зимового утримання вулично-шляхової мережі.