Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02.02.2024 14:38

КП «Запоріжремсервіс» ремонтує житловий фонд міста

65bcdac8d06ef__житловий-фонд.jpg

Як розповіли у КП «Запоріжремсервіс», пріоритет діяльності підприємства - підтримка у належному технічному стані житлового фонду та відновлення будинків, що постраждали в результаті ракетних обстрілів.

Необхідні ремонтні роботи комунальники виконують щодня. Наразі на підприємстві підбили підсумки проведених робіт за останній тиждень, з 26 січня по 1 лютого.

Так, у дев’ятьох будинках виконано ремонт покрівель, у п’ятьох — замінено трубопроводи центральної каналізації та ще за однією адресою — холодного водопостачання.

Нову запірну арматуру встановили на інженерних мережах будинків по вул. Алмазній, 55, Трегубенка, 22, Тенісній, 4, Єнісейській, 8, Шевченка, 27 та бульвару Парковому, 13.

На елеваторних вузлах чотирьох об’єктів житлового фонду встановлено захисні металеві короби.

Крім того, по вул. Перемоги, 93б, вул. Михайла Гончаренка, 29 та ще за трьома адресами фахівці «Запоріжремсервіс» виконали профілактичний ремонт внутрішніх електромереж.

У будинках по вул. Демократичній, 76, Республіканській, 63а, Тенісній, 14 виконали скління вікон. За сімома адресами встановили двері.

Водостічні труби було відремонтовано у будинках № 9 по вулиці Лобановського та №2 по Південному шосе.

За зверненнями громадян до міського контакт-центру «15-80» щодо ушкоджень, спричинених ворожими обстрілами, спеціалісти «Запоріжремсервісу» виконали відновлювальні покрівельні роботи за шістьма адресами. Також у дев’яти будинках, що раніше постраждали внаслідок атак, закрили плитами OSB пошкоджені вікна.