Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05.02.2024 10:30

Продовжуються роботи з благоустрою

65c093f9766ad__ДМУ-05.02.jpg

Як повідомили в департаменті муніципального управління, протягом минулого тижня фахівці КП «ЕЛУAШ» в усіх районах міста виконували роботи з зимового утримання вулично-шляхової мережі.

фахівці інспекції з благоустрою склали 2 протоколи щодо адміністративних правопорушень та надали 20 вимог щодо порушення норм законодавства у сфері благоустрою. А також перевірили 2 локації розриттів на відповідність до виданих ордерів.

Також 15 протоколів щодо адміністративних правопорушень за тиждень склали інспектори КП «Муніципальна варта». 13 протоколів виписані запоріжцям за ст.152 КУпАП та 2 протоколи - за ч.2 ст. 156 КУпАП.

У департаменті муніципального управління велась адміністративна робота. Так, було проведено засідання робочої групи щодо визначення зон та відведення місць для здійснення підприємницької діяльності, на якому розглянуто 3 питання. Забезпечено виконання рішення виконавчого комітету щодо демонтажу 2 незаконно розташованих об’єктів. Опрацьовано 12 матеріалів, за результатами яких підготовлено проєкти рішень виконавчого комітету про усунення наслідків порушень правил благоустрою території. Опрацьовано 8 заяв щодо видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою та видано 8 відповідних дозволів. Опрацьовано 1 заяву щодо видачі ордерів на проведення планового або аварійного розриття. Надано відповіді на 14 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі. Укладено 38 договорів та додаткових угод на право користування місцем для ведення підприємницької діяльності.