Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

08.02.2024 09:50

Розмалювали автівку для фронту

65c4847814b51__автівка.jpg

Учні академічного ліцею «Вибір» долучилися до оформлення машини, яку волонтери передадуть військовим медикам. За допомогою балончиків з фарбою створювали власний дизайн, який одночасно буде і маскуванням. На кузові та даху автівки з’явились малюнки у вигляді сердечок, зображення тризуба та написи «ЗСУ». Діти сподіваються, що авто, прикрашене їхньою творчістю, стане справжнім оберегом для наших захисників. Організували процес фарбування машини представники обласного центру патріотичного виховання молоді.

За словами волонтера Владислава Калюжного, це вже дванадцята автівка, яку передали на потреби військових. Її вдалось зібрати за донати протягом трьох місяців. Аби її придбати волонтери їздили до Польщі. Серед головних вимог до машини - повний привід, механіка, дизель, невибагливість до палива та гарна прохідність.

Аби розмалювати цю автівку для наших захисників, юним художникам знадобилося менше години. Тож нині вона готова їхати на передову, аби допомагати нашим військовим медикам наближати перемогу.