Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

14.02.2024 13:30

Комунальники підтримують чистоту у місті

65cc9f25018ef__1.jpg

Новий робочий тиждень для працівників КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» розпочався з очищення території міста від сміття, обрізки дерев та вивезення гілля і опалого листя.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» навели чистоту у сквері Розарій, по проспекту Металургів та по вулиці Рекордній у Дніпровському районі, у скверах та на зелених зонах у Заводському районі, у парку Трудової Слави у Вознесенівському районі, у парку ім. Гагаріна та у парку по вулиці Нагнибіди у Комунарському районі.

Крім того, комунальники очистили від опалого листя газони у парку Трудової Слави, по проспекту Інженера Преображенського, по вулиці Історичній та на території меморіалу «Летять журавлі», що у Шевченківському районі. «Зеленбудівці» навантажити та вивезли опале листя з територій у Комунарському, Хортицькому, Заводському та Шевченківському районах.

Водночас працівники комунального підприємства прибрали, навантажили і вивезли гілля по вулиці Магістральній у Шевченківському районі, по бульвару Вінтера у Дніпровському районі, а також з вулиць Вознесенівського, Олександрівського, Комунарського та Хортицького районів.

Чимало роботи виконали «зеленбудівці» по догляду за деревами. Так, провели обрізку дерев у парку Героїв Національної Гвардії України та у парку Поколінь у Хортицькому районі, по вулиці Базарній та по вулиці Незалежності України. А також виконали формовочну обрізку дерев по вулиці Незалежної України у Вознесенівському районі, у сквері по вулиці Спартака Маковського у Шевченківському районі та на трикутнику по вулиці Перспективній - Північному шосе у Заводському районі.

Тим часом працівники КП «Титан» цього тижня виконали роботи з прибирання листя всмоктуючим подрібнювачем у сквері по вул. Лізи Чайкіної та на пляжі по вул. Лейтенанта Шмідта.

Прибрали територію на центральному міському пляжі та у скверах ім. В.І. Чуйкова, біля меморіального комплексу «Скорботна мати», біля БК «Молодіжний», у скверах: Братське поховання по вул. Героїв 37-го батальйону, по вул. Бельфорському, по вул. Розенталь, по вул. С. Синенка та у парку Перемоги.

зб.jpg титан.jpg