Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

15.02.2024 15:20

Шевченківський район звітує про роботу за тиждень

65ce0d65cdbf5__o_1hajkapavcerpta7ab1iu4h8a.jpg

В період з 9 по 15 лютого на території району організовували та проводили різноманітні заходи, спрямовані на благоустрій, підтримку військових та вшанування пам’яті загиблих. Про це розповіли представники Шевченківської райадміністрації.

Зокрема, відділ житлово-комунального господарства та благоустрою відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснив вивезення гілля та опалого листя з вулиць Магістральної та Кутузова.

15 лютого представники «Спілки ветеранів Афганістану» Шевченківського району взяли участь у покладанні квітів на Капустяному кладовищі до могил загиблих воїнів-інтернаціоналістів та до пам’ятника «Воїнам загиблим в Афганістані і локальних війнах за кордоном» на Алеї Трудової Слави.

14 лютого в малій залі районної адміністрації відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при Шевченківській районній адміністрації - розглянуто 3 питання.

Також 14 лютого в малій залі районної адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини - розглянуто 57 питань.

Жителі квартального комітету №90 на чолі з головою передали військовим 30 пар в’язаних шкарпеток.

Мешканці квартальних комітетів №115, №124 продовжують виготовляти окопні свічки та передавати їх захисникам, а також обігрівачі, одяг, смаколики.

10-11 лютого головою квартального комітету №101 за сприяння обласного благодійного фонду «Будинок Милосердя» було видано 50 продуктових наборів гуманітарної допомоги соціально вразливим верствам населення.