Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

04.03.2024 10:20

«Елуашівці» наводять лад на дорогах

65e57ba468dfb__елуаш.jpg

Як повідомили в департаменті муніципального управління, протягом минулого тижня працівники КП «ЕЛУAШ» провели механічне та ручне прибирання 101 запорізької вулиці, вивезли 1 142.3 т наносного ґрунту та залишків технологічного матеріалу.

Фахівці інспекції з благоустрою склали 1 протокол про адміністративні правопорушення та надали 25 вимог з приводу порушення норм законодавства у сфері благоустрою. Крім того, перевірили 6 локацій розриттів на відповідність до виданих ордерів.

Також 21 протокол щодо адміністративних правопорушень за тиждень склали інспектори КП «Муніципальна варта». Всі протоколи виписані запоріжцям за ст.152 КУпАП.

У департаменті муніципального управління велась адміністративна робота. Проведено засідання робочої групи для визначення зон та відведення місць для здійснення підприємницької діяльності, на якому розглянуто 15 питань. Вжито заходи щодо забезпечення виконання рішення виконавчого комітету про демонтаж 1 незаконно розміщеного об’єкту. Опрацьовано 5 матеріалів, за результатами яких підготовлено проєкти рішень виконкому про усунення наслідків порушень типових правил благоустрою території населеного пункту. Опрацьовано 6 заяв про видачу дозволів на порушення об’єктів благоустрою та видано 4 відповідних дозволи. Опрацьовано 9 заяв про видачу ордерів на проведення планового або аварійного розриття. Надано відповіді на 26 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі. Укладено 10 договорів та додаткових угод на право користування місцем для ведення підприємницької діяльності.