Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06.03.2024 14:35

Комунальники наводять лад у місті

65e85de9b82eb__титан.jpg

Новий робочий тиждень працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» розпочали з обрізки дерев та вивезення гілля і опалого листя, а також з очищення території міста від сміття.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» навели чистоту на Алеї Бойової Слави та у парку Трудової Слави, у скверах по вулиці Спартака Маковського та по вулиці Військбуд у Шевченківському районі, а також у парках та скверах Заводського району.

Очистили газони від опалого листя  у Хортицькому районі, зокрема по вулиці Ентузіастів, у Вознесенівському районі, у сквері біля райадміністрації у Шевченківському районі, по вулиці Сергія Синенка у Дніпровському районі, по вулиці Оптимістичній у Заводському районі тощо.

Крім того, «зеленбудівці» прибрали, навантажили і вивезли гілля та опале листя у Заводському, Шевченківському і Хортицькому районах, а також по вулиці Героїв Крут у Вознесенівському районі.

Цього тижня фахівці КРБП «Зеленбуд» провели обрізку дерев по Хортицькому шосе у Хортицькому районі, по Південному шосе у Заводському районі та по проспекту Маяковського у Вознесенівському районі. Виконали роботи з формування крон дерев по проспекту Моторобудівників у Шевченківському районі.

Також майстри підприємства полагодили лавки по проспекту Маяковського у Вознесенівському районі.

Тим часом працівники КП «Титан» цього тижня навели чистоту та прибрали опале листя у парку Перемоги, у парку «Молоді» та у парку по вул. Сергія Синенка, а також прибрали у парках і скверах Заводського та Дніпровського районів.

Крім того, «титанівці» очистили від сміття територію Центрального пляжу. Провели формовочну обрізку кущів у парку Перемоги.