Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06.03.2024 15:20

Прибирайте території вчасно

65e869f52d8d9__1.jpg

Фахівці інспекції з благоустрою нагадують запоріжцям, що керівники суб'єктів господарювання всіх форм власності повинні забезпечувати вчасне прибирання та виконання комплексу заходів з санітарного утримання територій, які знаходяться в радіусі 20 метрів від відповідного об'єкту чи закладу.

Наразі тривають перевірки стану територій в усіх районах міста. Так, цього тижня інспектори направили вимогу щодо необхідності наведення чистоти на прилеглій території керівництву автомобільного ринку. Виявлені недоліки були швидко усунуті.

Також днями факт захаращення було зафіксовано на прилеглій території до Запорізького відділення фонду державного майна України по вулиці Перемоги. Після того, як фахівці інспекції з благоустрою направили вимогу, керівництво установи швидко вирішило проблему. Територія була очищена від будівельних відходів.

Зелені зони навколо торгівельного центру по вулиці Чарівній також були схожі на смітник. Після отримання вимоги керівництво закладу торгівлі зазначену територію привело до належного санітарного стану.

Контроль за станом територій міста триватиме і надалі.

2.jpg 3.jpg