Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

08.03.2024 08:50

Комунальники прибирають у Комунарському районі

65e9d01c6a698__ком1.jpg

Як розповіли в райадміністрації, у Комунарському районі комунальники протягом минулого тижня обрізали дерева, прибирали сміття, вивозили гілля та листя тощо.

Так, протягом звітного періоду фахівці районної адміністрації разом з представниками управління з питань екологічної безпеки міської ради та КРБП «Зеленбуд» провели обстеження аварійних та сухостійних дерев на внутрішньоквартальних територіях по вул. Лазаретній, 27, вул. Космічній, 7, вул. Ситова, 2, вул. Магара, 1, вул. Європейській,18 та біля Запорізького обласного онкологічного диспансеру, з метою подальшої підготовки актів на їх видалення. 

Фахівці КП «ЕЛУАШ» виконували роботи з ручного очищення тротуару по проспекту Соборному та доріг від наносного ґрунту та випадкового сміття по пр. Соборному, вул. Північнокільцевій та вул. Магара. Крім того, щоденно велась робота з утримання 57 зупинок міського транспорту.

Спеціалісти КРБП «Зеленбуд» щоденно на території району виконували роботи з очищення газонів від сміття на площі майже 200 000 кв. м та щодня очищали 240 урн.

Також «зеленбудівці» повели роботи зі збору опалого листя у сквері по вул. Культурній на площі 4000 кв. м. Підмели доріжки в парках ім. Ю. Гагаріна та по вул. Володимира Українця, на території скверу біля районної адміністрації та у скверах по вул. Культурній, по вул. Космічний, роботи виконані на площі 16450 кв. м. Комунальники обрізали 121 дерево по вул. Космічній та навантажили і вивезли 3,7 т гілля.

Працівники підрядної організації виконали роботи з підбору випадкового сміття по вул. М. Ласточкіна, дитячих майданчиків та по вул. Північнокільцевій.

Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» оглянули та наладили мережі зовнішнього освітлення за заявками 15-80, наладили електромережі по пр. Соборному та по вул. Чумаченка.