Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

11.03.2024 10:30

КП «ЕЛУАШ» прибирає дороги

65eebfedbaea3__елуаш.jpg

Як повідомили в департаменті муніципального управління, протягом минулого тижня працівники КП «ЕЛУAШ» провели механічне та ручне прибирання 104 запорізьких вулиць, вивезли 1 157.6 т наносного ґрунту та залишків технологічного матеріалу.

Фахівці інспекції з благоустрою склали 3 протоколи про адміністративні правопорушення та надали 20 вимог з приводу порушення норм законодавства у сфері благоустрою. Крім того, перевірили 3 локації розриттів на відповідність до виданих ордерів. Забезпечили демонтаж двох паркувальних обмежувачів. А також забезпечили контроль за виконанням 14 наданих вимог щодо усунення порушень законодавства в сфері благоустрою.

Також 15 протоколів щодо адміністративних правопорушень за тиждень склали інспектори КП «Муніципальна варта». 14 протоколів виписані запоріжцям за ст.152 КУпАП та 1 протокол за ст. 156 КУпАП.

У департаменті муніципального управління велась адміністративна робота. Проведено засідання робочої групи для визначення зон та відведення місць для здійснення підприємницької діяльності, на якому розглянуто 92 питання. Опрацьовано 3 матеріали, за результатами яких підготовлено проєкти рішень виконкому про усунення наслідків порушень типових правил благоустрою території населеного пункту. Опрацьовано 5 заяв про видачу дозволів на порушення об’єктів благоустрою та видано 5 відповідних дозволів. Опрацьовано 6 заяв про видачу ордерів на проведення планового або аварійного розриття. Надано відповіді на 10 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі. Укладено 16 договорів та додаткових угод на право користування місцем для ведення підприємницької діяльності. Крім того, фахівці департаменту вжили заходів щодо ліквідації стихійних звалищ на 11 локаціях.