Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13.03.2024 14:10

Триває весняне прибирання

65f19327a39e0__тит1.jpg

Новий робочий тиждень працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» розпочали з обрізки дерев та вивезення гілля і опалого листя, а також з очищення території міста від сміття та догляду за зеленими насадженнями.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» навели чистоту по проспекту Соборному, на Алеї Бойової Слави та у парку Трудової Слави, у парку по вулиці Нагнибіди, а також у скверах по вулиці Авраменка та по вулиці Бочарова.

Очистили від опалого листя зелену зону по вулиці Іванова. Крім того, прибрали, навантажили і вивезли гілля та опале листя у сквері по вулиці Верхній, з території вулиці Бориспільської, що у Дніпровському районі, та з території Шевченківського і Комунарського районів.

Цього тижня фахівці КРБП «Зеленбуд» провели обрізку дерев та виконали роботи з формування крон дерев по проспекту Маяковського та на Майдані Героїв. А також провели роботи з догляду за зеленими насадженнями у парку ім. Академіка Клімова та впорядкування квітників на Майдані Героїв.

Тим часом працівники КП «Титан» цього тижня навели чистоту та прибрали опале листя у парках і скверах Заводського району, у парку по вул. Сергія Синенка, на території Центрального пляжу, а також у ЦПКіВ «Дубовий гай».

Провели обрізку дерев, кущів та зелених насаджень у парку Перемоги та впорядкували квітники у скверах, що по бульвару Вінтера та по вул. Клубній.

зб.jpg зб1.jpg тит.jpg