Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

14.03.2024 15:30

Наведення чистоти у Комунарському районі

65f2f6abe3f45__Комун-й.jpg

Як розповіли в райадміністрації, у Комунарському районі комунальники протягом минулого тижня обрізали дерева, прибирали сміття, вивозили гілля та листя.

Так, в райадміністрації проведено робочу нараду з питань благоустрою та приведення території району до належного санітарного стану. Голова райадміністрації звернувся до керівників підприємств, голів квартальних комітетів, керівників ОСББ з проханням вжити заходів та навести порядок, прибрати закріплену або прилеглу до підприємств територію, вивезти сміття та гілля.

Що стосується працівників комунальних підприємств, то протягом звітного періоду вони сумлінно прибирали закріплену територію, наводила лад на тротуарах, автошляхах, у парках та скверах.

Так, фахівці КП «ЕЛУАШ» виконували роботи з очищення доріг від наносного ґрунту та випадкового сміття по проспекту Героїв Національної гвардії України, проспекту Соборному, вул. В. Українця та вул. Магара. Крім того, щоденно вели роботу з утримання 57 зупинок міського транспорту.

Спеціалісти КРБП «Зеленбуд» щоденно на території району виконували роботи з очищення газонів від сміття на площі майже 200 000 кв. м та щодня очищали 240 урн. Також «зеленбудівці» підмели доріжки в парках ім. Ю. Гагаріна та по вул. Нагнибіди, на території скверу біля районної адміністрації та у скверах по вул. Культурній, по вул. Космічний, роботи виконані на площі 13450 кв. м.

Комунальники обрізали 21 дерево по вул. Магара та навантажили і вивезли 2,7 т гілля. Крім того, відкрили лунки під деревами та кущами у парку по вул. Нагнибіди та у сквері біля районної адміністрації.

Підрядною організацією виконано роботи з підбору випадкового сміття по вул. Привокзальній, на дитячих майданчиках та по вул. Чумаченка і вул. Магара. А також виконані роботи з вивезення сміття по вул. Садовій, 101, вул. Магара, 7, вул. Чумаченка, 25, вул. М. Ласточкіна, вул. Барикадній, 10.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» оглянули та налагодили мережі зовнішнього освітлення за заявками «15-80», і також електромережі по пр. Любистковому, вул. Космічній та по вул. Приватній.

Ком-й-1.jpg Ком-й-2.jpg