Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

20.03.2024 13:30

Комунальники почали впорядковувати квітники

65fab975ea3e0__5.jpg

Новий робочий тиждень працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» розпочали з обрізки дерев та вивезення гілля і опалого листя, а також з очищення території міста від сміття та догляду за зеленими насадженнями.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» навели лад та чистоту у сквері по вулиці Стефанова, на зеленій зоні по вулиці Військбуд, у парку ім. Гагаріна, на газонах по проспекту Соборному, на зелених зонах у Хортицькому районі, на площі Профспілок, на Алеї Бойової Слави та на Майдані Героїв, а також очистили газони у сквері по вулиці Бочарова та на площі Запорізькій.

Також комунальники провели очищення зелених зон, навантажили і вивезли опале листя та гілля вздовж Набережної магістралі в Олександрівському районі, у сквері Маяковського та з території Дніпровського району.

Крім того, працівники КРБП «Зеленбуд» виконали обрізку дерев по бульвару Шевченка. Відкрили пристовбурні лунки дерев і кущів у сквері по вулиці Бочарова. Впорядкували квітники на під'їзді до естакади у Дніпровському районі.

Водночас фахівці КП «Титан» навели чистоту у парку Молоді та у парку Перемоги. Прибрали територію у сквері біля БК «Молодіжний» та у сквері ім. О. Бірюка. Очистили зелені зони і пристовбурні лунки дерев від опалого листя у сквері по вул. Євпаторійській - вул. Глазунова.

У виконанні робіт комунальники задіюють спеціалізовану техніку. Так, у центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» «титанівці» виконали роботи з видалення пнів спеціальним механізованим інструментом - мотоблоком з навісним обладнанням для видалення пнів Caravaggi. А у ландшафтному парку вздовж Набережної автомагістралі провели робити з подрібнення гілля за допомогою подрібнювача гілок Caravaggi Cippo 15. У парку Металургів ім. В. А. Сацького та парку Молоді виконали роботи з очищення території за допомогою багатофункціонального міні-навантажувача АVANT.

3.jpg 4.jpg 6.jpg