Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

21.03.2024 12:45

Вивозять гілля у Шевченківському районі

65fbf4b3c41ce__Шевч.jpg

У Шевченківському районі тривають сезонні роботи з благоустрою території, а також ведеться різнопланова адміністративна робота. В райадміністрації розповіли, що було виконано з 15 по 21 березня.

Так, протягом звітного періоду в районі здійснено вивезення гілля та опалого листя по вул. Бочарова та по вул. Пархоменка, а також ліквідовано стихійне звалище по вул. Магістральній.

У районній адміністрації відбулось засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб, де було розглянуто 3 питання. Напередодні засідання фахівці районної адміністрації взяли участь в обстеженні умов проживання недієздатної особи за адресою вул. Брюллова, 11 з метою розгляду даного питання на засіданні опікунської ради.

Також в райадміністрації відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, учасники розглянули 31 питання.

Жителі квартальних комітетів Шевченківського району продовжують допомагати захисникам. Так, протягом звітного періоду мешканці кварталів № 125, 124, 115, 109 передали військовим засоби гігієни, шкарпетки, нижню білизну, консервовані овочі, хліб та випічку домашнього виробництва, продукти харчування та окопні свічки.