Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27.03.2024 15:45

У місті йдуть весняні роботи

6604213b725ed__3.jpg

Новий робочий тиждень працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» розпочали з впорядкування квітників та зелених зон, обрізки дерев, вивезення гілля і опалого листя, а також з очищення території міста від сміття.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» наводили лад та чистоту у парку Трудової Слави, у скверах по вулицях Бочарова, Стефанова та Військбуд. Продовжили очищувати зелені зони від опалого листя і сміття у Дніпровському районі, очистили газони по проспекту Інженера Преображенського, вздовж Набережної магістралі, на площі Запорізькій. Крім того, провели прибирання, навантаження і вивезення гілля, опалого листя та сміття у Вознесенівському, Шевченківському та Дніпровському районах.

Наразі комунальники виконують чимало роботи по догляду за рослинами. Цими днями «зеленбудівці» впорядковують зелені зони, квітники та висівають насіння квітів у сквері Розарій та на інших територіях у Дніпровському районі, виконують роботи по догляду за квітниками у парку Трудової Слави. Також фахівці підприємства провели відкриття трояндових кущів по проспекту Інженера Преображенського у Хортицькому районі.

Водночас спеціалісти КП «Титан» цього тижня впорядковують квітники та доглядають за зеленими насадженнями у парку Перемоги, у ЦПКіВ «Дубовий Гай», у парку по вул. Сергія Синенка.

Крім того, «титанівці» продовжують роботи з обрізки дерев у парках та скверах Заводського району та у парку Перемоги. Прибирають опале листя, очищають газони, наводять лад у скверах та парках Заводського району, у парку Металургів, у сквері ім. 30-річчя визволення України від фашистських загарбників, у Ландшафтному парку вздовж Набережної магістралі.

7.jpg 8.jpg 9.jpg