Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27.03.2024 16:15

Комунальники ліквідовують наслідки обстрілів

6604248ed348b__удалить.jpg

У Запоріжжі продовжують ліквідувати наслідки ворожих обстрілів, завданих вранці 22 березня. Зокрема на адресах, де є постраждалі будинки, щоденно працюють бригади комунального підприємства «Запоріжремсервіс». Вони зазначають – станом на середу, 27 березня, запоріжці продовжують залишати нові заявки щодо пошкоджень житла.

Найбільш розповсюдженим видом руйнувань після чергових обстрілів рф є вибиті вікна – зазначають комунальники. У приватних будинках, на додачу до цього, ще постраждали дахи.

Заявки від мешканців Дніпровського району надходять щоденно. Кожне звернення фіксується та одразу передається на виконання комунальникам «Запоріжремсервісу». Завдяки сприятливій погоді руйнування усувають оперативно. Але через велику кількість заявок опрацьовують їх поступово.

- Наші фахівці продовжують працювати одразу, адже окрім тих руйнувань, які були зафіксовані одразу, надходять нові звернення до міського контакт-центру. Якщо станом на понеділок їх було 840, на сьогодні - вже понад 870. Пошкоджені вікна ми закриваємо плитами OSB. Також паралельно з цим відновлюємо покрівлі у приватному секторі, - розповіла представниця КП «Запоріжремсервіс» Лідія Гвілава.