Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28.03.2024 14:30

Формується склад членів Молодіжної ради

66055ff5e74b3__volunteer1.jpg

Визначено порядок прийняття та розгляду документів від кандидатів до складу членів Молодіжної ради при Запорізькій міській раді, а також дата, час та місце проведення установчих зборів.

Як повідомляє департамент спорту сім’ї та молоді, установчі збори з формування складу членів Молодіжної ради при Запорізькій міській раді відбудуться  17 травня.

Для участі в установчих зборах необхідно подати до ініціативної групи заяву (за формою згідно з додатком) а також:

  • подання (у довільній формі) про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Молодіжної ради при Запорізькій міській раді;
  • біографічна довідка (у довільній формі) делегованого представника;
  • мотиваційний лист (у довільній формі);
  • згода на обробку персональних даних;
  • ксерокопія паспорта, відомості про реєстрацію місця проживання, довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (у разі необхідності);
  • інші документи, які можуть додатково охарактеризувати кандидата (за бажанням).

Пакети документів для участі в установчих зборах в паперовому вигляді приймаються у приміщенні управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради за адресою: пр. Соборний, 214, з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 14.00 до 17.04.2024 (включно).

Відповідальна особа за приймання заяв кандидатів до складу Молодіжної ради при Запорізькій міській раді – Світлана Басова. Адреса електронної пошти: komitetmolodi@ukr.net, телефон: (096) 600-29-33.

Додаток 1. Заява про участь в установчих зборах

Додаток 2. Згода на_обробку_персональних_даних

Додаток 3. Установчі збори