Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29.03.2024 15:25

Наведення ладу у Шевченківському районі

6606a83ea1456__шевч2.jpg

У Шевченківському районі тривають сезонні роботи з благоустрою території, а також ведеться різнопланова адміністративна робота. В райадміністрації розповіли, що було виконано з 22 по 28 березня.

Так, протягом звітного періоду було вивезене гілля та опале листя по вул. Бочарова та по вул. Пархоменка. А по вул. Магістральній ліквідоване стихійне звалище.

Крім того, до прибирання долучились і жителі приватного сектору. Так, протягом минулого тижня  мешканці кварталів № 92, 96, 101, 102, 104, 109, 112, 113, 115, 120, 125 провели суботники та навели лад на прибудинкових територіях. Прибрали звалища сміття, засипали ями на вулицях, подрібнили гілля. Сезонні роботи були проведені на вулицях: Григорія Нелюби, Деповській, Чумацький шлях, Памірській, Молочній, Цитрусовій, Попова, Гелікоптерній, Паторжинського, Звільненій, Чарівній, Суха  балка, Раєвського, Радищева, провулках Листяному та Ромському.

Жителі приватного сектору району продовжують допомагати українським військовим. Так, мешканці квартального комітету № 92 минулого тижня передали захисникам засоби гігієни, продукти харчування, консервовані овочі, в’язані шкарпетки.

Водночас у районній адміністрації велась адміністративна робота. Відбулось засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб, де було розглянуто 3 питання. А напередодні за участі посадових осіб районної адміністрації відбулося обстеження умов проживання недієздатної особи за адресою вул. Ізмаїльська.

Також в райадміністрації відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, учасники розглянули 37 питань.