Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

03.04.2024 15:40

Весняні роботи у розпалі

660d45c75d4c4__13.jpg

Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» щодня продовжують працювати, щоб Запоріжжя було чистим, затишним і квітучим. Новий робочий тиждень вони розпочали з упорядкування квітників та зелених зон, обрізки дерев, вивезення гілля і опалого листя, а також з очищення території міста від сміття.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» наводили лад та чистоту у сквері ім. 30-річчя Визволення України, на площі Запорізькій, на зелених зонах по вулиці Возз'єднання України, у парку Трудової Слави, у скверах по вулиці Військбуд та по вулиці Бочарова у Шевченківському районі, на зелених зонах по проспекту Соборному в Олександрівському районі. Також прибрали на дитячому майданчику по проспекту Металургів.

Працівники підприємства прибрали і вивезли гілля по вулиці Героїв 37-го Батальйону, по вулиці Возз'єднання України та по вулицях Комунарського району. Крім того, провели прибирання, навантаження і вивезення опалого листя і сміття у парку ім. Академіка Клімова та у сквері по вулиці Спартака Маковського, у парку Трудової Слави, у сквері ім. 30-річчя Визволення України.

Чимало роботи виконали по догляду за зеленими насадженнями. «Зеленбудівці» провели впорядкування і планування квітників у скверах Олександрівського району, на території меморіалу «Летять журавлі», виконали роботи по догляду за трояндами на Майдані Героїв та по бульвару Шевченка. Відкрили трояндові кущі по вулиці Петра Сагайдачного. Провели обрізку троянд на площі Запорізькій. Крім того, фахівці підприємства відкрили пристовбурові лунки дерев і кущів по вулиці Володимира Українця та облаштували пристовбурові лунки кущів по вулиці Іванова.

Також цього тижня «зеленбудівці» лагодили і фарбували лавки на площі Запорізькій та у парку Трудової Слави.

Водночас працівники КП «Титан» цього робочого тижня навели чистоту на території скверу «Алея Сакур», на території Центрального пляжу, очистили бруківку від трави у сквері по бульвару Вінтера.

Також впорядкували квітники у Ландшафтному парку вздовж Набережної магістралі, у парку Перемоги. Провели відкриття пристовбурових лунок дерев і кущів у сквері по вул. Євпаторійська-Глазунова. А у ЦПКіВ «Дубовий Гай» виконали роботи з обприскування рослин.

Крім того, спеціалісти КП «Титан» виконали ремонт деревʼяних сходин на Центральному пляжі, відремонтували дитячий майданчик у парку Перемоги та полагодили лавки у скверах та парках Дніпровського району.

11.jpg 12.jpg 14.jpg 15.jpg