Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

04.04.2024 10:15

«Запоріжремсервіс» ремонтує житловий фонд

660e4cc8be631__4.jpg

Як розповіли у КП «Запоріжремсервіс», один із пріоритетів діяльності підприємства - відновлення будинків, що постраждали в результаті ракетних обстрілів та підтримка у належному технічному стані житлового фонду міста.

Необхідні ремонтні роботи комунальники виконують щодня. Наразі на підприємстві підбили підсумки проведених робіт за останній тиждень, з 28 березня по 3 квітня. У цей період служби та підрозділи підприємства були максимально задіяні у ліквідації наслідків ворожих обстрілів у різних районах міста: закривали плитами OSB пошкоджені вікна житлових будинків, відновлювали скління, ремонтували покрівлі.

Крім того, минулого тижня виконали і чимало поточних робіт. За сімома адресами замінили трубопроводи центральної каналізації, в одному з будинків ще й встановили запірну арматуру.

У двох будинках по проспекту Соборному, у двох - по вулиці Миру та ще на шістьох об’єктах житлового фонду Вознесенівського та Дніпровського районів фахівці «Запоріжремсервісу» провели профілактичний ремонт внутрішніх електромереж. За 14-ма адресами аналогічні заходи заплановані на найближчий тиждень.

З 25 березня «Запоріжремсервіс» бере участь у ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL. Фахівці підприємства на прибудинкових територіях підпорядкованих будинків, а також на адміністративних площах і прилеглих ділянках проводять прибирання, впорядковують зелені зони, облаштовують клумби і квітники.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 5.jpg 6.jpg