Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05.04.2024 12:25

Наведення ладу у Комунарському районі

660fc1188dad6__20240404_101419-копія.jpg

Як розповіли в райадміністрації, у Комунарському районі протягом минулого тижня працівники комунальних підприємств та жителі району виконали чимало весняних робіт з благоустрою території.

Так, фахівці КП «ЕЛУАШ» виконували роботи очищення доріг від наносного ґрунту і випадкового сміття по пр. Соборному та вул. Автозаводській. Крім того, щоденно велась робота з утримання 46 зупинок міського транспорту. Також «елуашівці» виконали роботи з ямкового ремонту доріг по вулицям: Космічній, О. Говорухи та Чумаченка.

Спеціалісти КРБП «Зеленбуд» щодня на території району виконували роботи з очищення газонів від сміття на площі майже 200 000 кв. м та очищали 250 урн.

Також «зеленбудівці» провели роботи зі збору опалого листя в парку ім. Ю. Гагаріна на площі 6000 кв. м. Навантажили та вивезли 4,3 т листя та  0,8 т сміття. Підмели доріжки в парках на площі 7050 кв. м. Влаштували лунки для 120 дерев по вул. Чумаченка. Відкрили та обрізали понад 4400 кущів троянд в парку ім. Ю. Гагаріна, на транспортній розв’язці по вул. Автозаводській – вул. М. Ласточкіна – вул. О. Говорухи та кола ДАІ, по пр. Соборному та по вул. Космічній.

На площі 300 кв. м. виконали підживлення троянд.          

Підрядною організацією у звітному періоді виконано роботи з підбору випадкового сміття по вул. Привокзальна з прилеглої території до дитячої залізниці, з пустирів по вул. Автозаводській, на території біля «АТБ» в районі Автовокзалу, на територія біля «АЗС», поруч з р. М. Московка, по вул. Дороніна, вул. Жасмінній, вул. Юності, та з територій дитячих майданчиків.

В рамках проведення весняної Толоки протягом тижня підприємствами та організаціями району різної форми власності виконані наступні роботи:

з прибирання гілля та сміття на прибудинкових територіях по вул. Космічна, 104а, вул. Волі, 30, Степова, 13, Чумаченка, 15 та 15-г, вул. Європейській,3;

з прибирання прибудинкових територій по вул. Олімпійська, 8, 10, вул. О. Говорухи, 18, вул. Чумаченка, 21, 34-а, вул. Космічна, 42;

з прибирання території лісосмуги біля дитячої залізниці, лісосмуги «Дубки», на території Дослідної станції.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» оглянули та наладили мережі зовнішнього освітлення за заявками міського контакт-центру «15-80» по вулицям: Північнокільцева, Ситова, Чумаченка.

17-(3).jpg