Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05.04.2024 12:55

До весняної Толоки долучились ветерани

660fca9644c00__ветерани.jpg

У Запоріжжі триває весняна Толока. Наразі до неї долучились ветеранські організації міста, в лавах яких нараховується майже 190 тисяч запоріжців.

На ґанку біля офісу міської організації ветеранів Толока розпочалась сьогодні о 10-й ранку. Фронт робіт різноплановий. Треба привести до ладу територію біля будинку, очистити сходинки, покрасити поручні та лавки. До речі, за словами ветеранів, всі знаряддя для праці кожен з них приніс із дому, а фарбу нещодавно закупили. Обрали три кольори: чорний, червоний та зелений.

Щоб фарба добре схватилася, дерев’яні частини поручнів та лавок ветерани звільняють від залишків старого покриття та пилу. Одночасно земельну ділянку очищують від сухого гілля, зайве гілля з кущів обрізають за допомогою секаторів. В заході беруть участь співробітники Ради ветеранів і пенсіонери з району. Говорять, настрій чудовий, адже на вулиці стало тепло, прийшла весна і хочеться аби місто було красивим, чистим і затишним.

Такі ж ветеранські толоки нині відбуваються і в інших районах міста. У Дніпровському - ветерани збирають листя вздовж дороги та на узбіччі. Також обпилюють зайве гілля та розпушують землю під деревами.

До міської толоки у Запоріжжі долучились і члени обласної ради ветеранів. Біля свого офісу вони прибрали та висадили нові квіти.