Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05.04.2024 13:50

Тривають тренування у ДЮСШ

660fd4320abd7__футбол1.jpg

Тренування у дитячо-юнацьких спортивних школах Запоріжжя тривають за графіком. Наприклад, у Заводському районі на базі фізкультурно-спортивного комплексу удосконалюють свою майстерність вихованці футбольного клубу «Титан». Заняття відвідують 170 дітей віком від 4-х до 15-ти років. Ви хованцями опікуються 5 досвідчених тренерів. За їхніми словами, найбільше дітям подобається процес гри. Проте тренування завжди починається з розминки. А потім маленькі футболісти виконують вправи з м’ячем. Власне, на це і витрачається більшість часу, відведеного на тренування.

- Тренування зазвичай ми розпочинаємо з якихось ігрових вправ, тому що дітям дуже важливо, як то кажуть, щоб вийшла зайва енергія, і потім поступово переходим до більш складних вправ, тобто ми діточкам даємо можливість більше сконцентруватися і перейти до тренувального процесу, - розповів тренер ФК «Титан» Руслан Гуров.

Наразі юні спортсмени тренуються не тільки у залі. Тепла погода дозволяє вихованцям клубу грати на облаштованому футбольному полі на свіжому повітрі.

Загалом у Заводському районному фізкультурно-спортивному комплексі тренуються двісті п’ятдесят дітей різного віку. Окрім занять з футболу, тут проходять тренування з кікбоксингу, карате, а також пілатесу.