Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10.04.2024 11:50

Міська друкарня доєдналась до толоки

661652d4a7f42__9.jpg

В Запоріжжі продовжуються весняні прибирання. Зокрема, до міської толоки доєдналися робітники КП «Міська друкарня «Дніпровський металург». Сьогодні вони прибирають не тільки територію, підпорядковану підприємству, але й прилеглу зелену зону.

На підприємстві наразі працює всього 14 людей, тож для весняного прибирання до них долучилися ще робітники «Інституту розвитку міста» та КРБП «Зеленбуд», які допомогли з обрізанням дерев і кущів.

В ході толоки учасники зайнялись також прибиранням території від випадкового сміття, покосом трави, підстриганням кущів, висадкою квітів.

- Дуже хочеться, щоб навкруги було охайно та зелено. Тому ми регулярно проводимо роботи на своїй території. А сьогодні просто у нас таке масштабне прибирання не тільки на своєму ганку, але й на прилеглій території, яку зазвичай ніхто не прибирає, - розповіла працівниця КП «Міська друкарня «Дніпровський металург» Наталя Морозова.

Міська друкарня з перших років незалежності України виготовляє поліграфічну продукцію для потреб підприємств та установ. Серед постійних замовників – медичні та учбові заклади, комунальні установи міста та області.

 З початку повномасштабного вторгнення це КП не завантажене на 100%, але керівництво друкарні зазначає, що вони відкриті до співпраці.

- Ми спеціалізуємось на чорно-білій поліграфічній продукції, тому у нас великий асортимент журнально-бланкових товарів. Це і журнали реєстрації, і класні журнали для шкіл, і журнали техніки безпеки, різноманітні направлення та бланки для лікарень. Запрошуємо фізичних та юридичних осіб до співпраці, - сказав директор КП «Міська друкарня «Дніпровський металург» В’ячеслав Белогуб.

1.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg