Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10.04.2024 15:30

Місто буде квітучим

661683eee4bfc__13.jpg

Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» щодня продовжують працювати, щоб Запоріжжя було чистим, впорядкованим і квітучим. Новий робочий тиждень вони розпочали із догляду за квітниками та зеленими зонами, обрізки дерев, вивезення гілля і опалого листя, а також з очищення території міста від сміття.

Так, впродовж останніх трьох днів «зеленбудівці» наводили лад та чистоту у парку Трудової Слави, у сквері по вулиці Бочарова, на території Меморіалу «Летять журавлі», у сквері ім. 30-річчя Визволення України, у сквері Запорізьких стрільців, прибирали випадкове сміття на зелених зонах у Хортицькому районі.

Цього тижня комунальники продовжили очищувати газони, навантажувати і вивозити опале листя, гілля та сміття з різних локацій Комунарського та Хортицького районів, по вулицям: Василя Сергієнка, Героїв 37-го Батальйону, Жаботинського, Сергія Синенка, 8 Березня, на декількох локаціях по вулиці Рекордній, у сквері ім. 30-річчя Визволення України, у парку ім. Героїв Національної Гвардії України.

Цими дням фахівці підприємства провели видалення старих тополь по вулиці Гоголя, обрізали дерева по вулиці Космічній та хвойні чагарники по Північному шосе та у сквері Маяковського. Провели прополювання пристовбурових лунок дерев по вулиці Чумаченка. А по Бульвару Шевченка виконали роботи з фрезерування пнів.

Чимало роботи наразі виконують «зеленбудівці» щодо догляду за квітниками. Так, комунальники провели підготовчі роботи, планування квітників та посіяли насіння однорічних квітів у парку Трудової Слави, у сквері Прикордонників, у сквері біля кінотеатру «Космос». Крім того, фахівці підприємства виконали роботи з догляду за трояндами по бульвару Будівельників, біля пам'ятника Металургів, по Північному шосе, у сквері по вулиці Верхній. Впорядкували квітники по Алеї Бойової Слави, у парку Трудової Слави, на колі по вулиці Володимира Українця.

Водночас спеціалісти КП «Титан» обрізали дерева у парку Металургів. Виконали роботи з прибирання території у парку Перемоги, у парку Енергетиків та у парку «Металургів». Вивезли гілля та опале листя з території парків та скверів Заводського району.

Спеціалісти підприємства цього тижня продовжили роботи з фарбування дитячого та спортивного майданчика у сквері по вул. Бельфорского. Пофарбували дитячий майданчик та полагодили лавки у парку Перемоги. Також відремонтували лавки у сквері 37 батальйону. А у ЦПКтВ «Дубовий Гай» були виконані роботи з видалення графіті.

Впорядкували квітники у парку Перемоги та у парку Енергетиків, у сквері біля меморіалу «Скорботна мати» висадили квіти та хвойні кущі.

14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg