Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10.04.2024 18:20

У Запоріжжі є «Пункти Незламності»

6616af3cec563__6597b40cb6d73__o_1gil8spbd1an0a5q14kl170015a8bp.jpg

У Запоріжжі створено мережу з кількох сотень «Пунктів Незламності», які можуть бути використані у випадку виникнення надзвичайної ситуації у місті.

Особливість «Пунктів Незламності» полягає в тому, що незалежно від наявності центрального електроживлення в місті, тут завжди буде можливість випити гарячого чаю чи кави, підзарядити ґаджети та, за потреби, отримати першу медичну допомогу. У «Пунктах Незламності» у разі виникнення надзвичайної ситуації будуть доступні засоби гігієни, місця для відпочинку, продукти першої необхідності для мам і дітей. Звичайно, є повні аптечки, які укомплектовані згідно з вимогами, регулярно перевіряються комплектуючі за строком придатності та використання.

"Пункти Незламності" у разі необхідності будуть повністю готові до комфортного розміщення людей. «Пункти Незламності» оснащені альтернативними джерелами електроенергії та тепла, там створені необхідні запаси питної води, медикаментів тощо. Крім того, організовані кімнати для відпочинку мам з дітьми та людей похилого віку.  За потреби запоріжці зможуть скористатися можливостями "Пункту Незламності", який розташований найближче до їх будинку.

Про розміщення найближчого до вас «Пункту Незламності» можна дізнатися у міському контакт-центрі «15-80».