Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

12.04.2024 14:20

Ремонт житлового фонду

661918041e538__27.jpg

Як розповіли у КП «Запоріжремсервіс», одними із пріоритетів діяльності підприємства є аварійні ремонтні роботи у будинках, що постраждали в результаті ракетних обстрілів та підтримка у належному технічному стані житлового фонду міста.

Необхідні ремонтні роботи комунальники виконують щодня. Наразі, на підприємстві підбили підсумки проведених робіт за останній тиждень. У цей період основні сили служб та підрозділів підприємства були максимально задіяні у ліквідації наслідків ворожих обстрілів, що зазнало наше місто наприкінці березня та початку квітня.

Так, протягом тижня спеціалісти муніципальної аварійної та ремонтно-виробничої служби працювали без вихідних. Фахівці закрили плитами OSB пошкоджені вікна: загальна площа робіт становить понад 850 кв. м. А також відновлювали покрівлі. На сьогодні обсяги цих робіт вже перевищили 1500 кв. м, втім, робота ще триває.

Крім того, виробничі підрозділи «Запоріжремсервісу» з 4 по 10 квітня виконали низку ремонтів. Зокрема, замінили частину трубопроводу центральної каналізації у будинку на вулиці Перемоги, 42А, встановили двері у технічному поверсі будинку №35 по вулиці Козачій.

Згідно з попереднім планом, за 14-ма адресами у різних районах міста фахівці підприємства провели профілактичний ремонт внутрішніх електромереж.

26.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg