Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

12.04.2024 14:40

КП «Запоріжремсервіс» продовжує весняні прибирання

66191c87b13ad__4.jpg

КП «Запоріжремсервіс» з перших днів загальноміської акції ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 долучилось до весняного прибирання міста. Зокрема, чергову толоку сьогодні влаштували на вулиці Фанатській, 23А. Тут працівники підрозділу підприємства зайнялися прибиранням на внутрішній території, у робочих приміщеннях, а також на ділянках, прилеглих до головного офісу.

За словами учасників толоки, завдяки фахівцям адміністративно-господарського відділу на території «Запоріжремсервісу» завжди чисто та прибрано. Та завдяки спільним зусиллям територія підприємства набула оновленого, яскравішого вигляду. Чистотою блищать вікна, пофарбовано малі архітектурні форми та інші металеві конструкції. Клумби та газони прикрасили нові рослини: папороті, гібіскус, лаванда.

Учасники толоки від «Запоріжремсервісу» всіх запоріжців закликають доєднатися до загальноміського прибирання, щоб зробити наше місто ще чистішим.

Стати учасником ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 може кожен охочий. Для цього необхідно створити свою команду, заповнити гугл-форму за посиланням, обрати локацію для прибирання та навести там лад, а фото сумісної роботи опублікувати на власних сторінках у соціальних мережах з хештегами:

#запоріжжя_toloka_festival_2
#спільнийЗапорізькийрезультат 
#робимо_Запоріжжя_кращим.

Учасники толоки не тільки приберуть в улюблених місцях відпочинку, а й матимуть змогу виграти генератори та холодильники.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg