Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

16.04.2024 13:00

Колектив телеканалу "МТМ" приєднався до загальноміської весняної толоки

661e4ac763d1b__1.jpg

Журналісти, режисери, оператори, водії та бухгалтери, змінивши звичні знаряддя праці на граблі та віники, вийшли на прибиратння. Від гілля та старого листя прибрали територію біля будівлі підприємства.

У толоці працівники різних відділів беруть участь щорічно, і вже вдруге – в рамках загальноміського прибирання. Діляться: аби бути вмотивованим щодня ходити на роботу, треба зробити дорогу до неї чистою та охайною.

- Робоче місце, там де ми проводимо більшість свого денного часу, має бути в чистоті  - тоді буде і настрій на роботу. Колектив телеканалу "МТМ" щороку навесні влаштовує толоку, приєднується до загальноміського свята чистоти. Своїми руками наводимо лад на території довкола нашого телеканалу, - розповів головний редактор редакції програм телеканалу "МТМ" Валентин Терлецький.

Нагадаємо, ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 триватиме до 3 травня. Долучитися до великого весняного прибирання та виграти цінний приз може кожен мешканець міста. Для цього необхідно створити свою команду та заповнити гугл-форму за посиланням. Прибрати та навести лад на обраній локації, а фото сумісної роботи опублікувати на власних сторінках у соціальних мережах з хештегами:
#запоріжжя_toloka_festival_2
#спільнийЗапорізькийрезультат 
#робимо_Запоріжжя_кращим.

1.jpg 2.jpg 3.jpg