Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

17.04.2024 16:35

Розпочався сезон покосу трави

661fc2ab68488__32.jpg

Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» щодня продовжують працювати, щоб Запоріжжя було чистим, затишним і квітучим. Роботи цього тижня визначили погодні умови. У понеділок комунальники впорядковували квітники та зелені зони, обрізали дерева і косили газони. А от у вівторок основні сили були спрямовані на ліквідацію наслідків буревію.

Так, цього тижня «зеленбудівці» чимало сил доклали аби прибрати наслідки негоди, працювали в усіх районах міста. Зокрема, лад після буревію наводили по проспекту Соборному, по вулиці Сталеварів, у сквері ім. 30-річчя Визволення України, у парку ім. Академіка Клімова, по вулиці Щасливій, на зелених зонах по вулиці Іванова, а також прибрали зламане негодою гілля по вулицях Республіканській, Тюленіна, Магістральній та Гончара.

Цього тижня комунальники розпочали сезон покосу трави на зелених зонах. Впродовж останніх трьох днів працівники КРБП «Зеленбуд» викошували газони по Хортицькому та Північному шосе, по вулицях Василя Сергієнка, Глісерній, Олександра Говорухи, Іванова, Демократичній, Серікова, по Парковому бульвару, у сквері по вулиці Шкільній та по проспекту Соборному.

Крім того, «зеленбудівці» поливали квітники і зелені насадження у Вознесенівському районі, зокрема у парку Трудової Слави, доглядали за квітниками і зеленими насадженнями по вулиці Іванова та по бульвару Шевченка. Цього тижня продовжили роботи з догляду за деревами у Вознесенівському районі.

Також фахівці підприємства продовжили прибирати, навантажувати та вивозити опале листя, гілля та сміття в усіх районах міста.

Водночас працівники КП «Титан» викошували газони по Північному шосе. Обрізали дерева у парку Перемоги, впорядкували клумби у парках та скверах Заводського району. Продовжили наводити лад у сквері по бульвару Бельфорському. На Центральному пляжі відремонтували та пофарбували лавки та урни.

Також усували наслідки негоди на зеленій зоні у сквері «Скорботна мати» та прибрали зламані буревієм дерева і гілля у парку Енергетиків.

26.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg 31.jpg