Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26.04.2024 11:45

У Комунарському районі наводять лад

662b665cc8934__3.jpg

У Комунарській районній адміністрації відзвітували про виконані роботи протягом останнього тижня.

Фахівці КП «ЕЛУАШ» виконували роботи з очищення доріг від наносного грунту та випадкового сміття по пр. Соборному, вул. Автопарковій та по вул. Жасмінній. Провели поточний ямковий ремонт дороги по вул. Автозаводській. А також, згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, щоденно виконували відповідну роботу.

Спеціалісти КРБП «Зеленбуд» щоденно на території району виконували роботи з очищення газонів від сміття, згідно з закріпленням, на площі понад 300 000 кв. м, а також очистили 250 урн.

Протягом звітного періоду було проведено роботи з прополювання 60 чагарників у парку ім. Ю. Гагаріна, покосу та збору трави на території транспортної розв’язки вул. Автозаводська – вул. М. Ласточкіна – вул. О. Говорухи площею 6000 кв. м, а також по вул. Автозаводській та по вул. Чумаченка.

Крім того, комунальники підмели доріжки в парках району на площі понад 7400 кв. м. Навантажили та вивезли понад 2 тонни сміття.

Також роботи з благоустрою виконувала і підрядна організація, працівники якої прибрали сміття по вулицях: Тополіна, Барикадній, Юності, Дороніна, а також з територій дитячих майданчиків. Вивезено сміття з території вулиць Привокзальної, Північнокільцевої, 12, Степової, 3, 5, 7.

Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» виконано роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками контакт-центру «15-80», а також поновлено або замінено елементи електропостачання на мережах по вул. П. Саксаганського та у Південному мікрорайоні.

1.jpg 2.jpg