Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29.04.2024 11:41

«Елуашівці» очищають автошляхи

662f45fc59485__елуаш.jpg

Як повідомили в департаменті муніципального управління, протягом минулого тижня працівники КП «ЕЛУAШ» провели механічне та ручне прибирання 128 запорізьких вулиць, вивезли 831,5 т наносного ґрунту та залишків технологічного матеріалу.

Провели поточний дрібний ремонт доріг на 16 вулицях міста та уклали асфальтове покриття на площі 2014,27 кв. м.

Фахівці інспекції з благоустрою надали 15 вимог з приводу порушення норм законодавства у сфері благоустрою. А також перевірили 5 локацій планових та аварійних розриттів на відповідність до виданих ордерів.

24 протоколи щодо адміністративних правопорушень за тиждень склали інспектори КП «Муніципальна варта». 21 протокол виписано запоріжцям за ст.152 КУпАП, 1 протокол за ст.155 КУпАП та 2 протоколи за ч. 2 ст.156 КУпАП.

У департаменті муніципального управління велась адміністративна робота. Так, забезпечено виконання рішення виконавчого комітету та демонтовано 2 незаконно розміщених об’єкти.

Крім того, проведено засідання робочої групи для визначення зон та відведення місць для здійснення підприємницької діяльності, на якому розглянуто 14 питань. Опрацьовано 9 заяв про видачу дозволів на порушення об’єктів благоустрою та видано 8 відповідних дозволів. Опрацьовано 19 заяв про видачу ордерів на проведення планового або аварійного розриття.

Надано відповіді на 12 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі. Укладено 24 договори та додаткові угоди на право користування місцем для ведення підприємницької діяльності.

Також минулого тижня за сприяння департаменту в рамках весняної Толоки на 293 локаціях ліквідовано стихійні звалища.