Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30.04.2024 13:58

Веселе та корисне дозвілля для дітей

6630a49464831__Простір-друзній-для-дитини.jpg

У Запоріжжі діти віком від 3 до 17 років можуть безоплатно взяти участь у різноманітних активностях у «Просторі, дружньому до дитини». Осередок діє на базі благодійного фонду «Карітас Запоріжжя».

З малечею та підлітками працюють психологи, соціальні педагоги та аніматори. Поки діти граються та навчаються на майстер-класах, батьки мають змогу займатися власними справами. 

- У нас проходять заняття для діток дошкільного віку — це перша половина дня, і для діток шкільного віку — це по обіді. Працюють психологи, можна отримати індивідуальні психологічні консультації, також є соціальні педагоги і аніматори. Ми пропонуємо найрізноманітніші майстер-класи, спортивні заходи, квізи, квести, різні інтелектуальні змагання, музичну терапію, казкотерапію тощо, - зазначила соціальний педагог «Простору, дружнього до дитини» Тетяна.

Нагадаємо, також у трьох районах Запоріжжя функціонують центри психосоціальної допомоги сім’ям з дітьми, облаштовані ГО "Відповідальні громадяни" за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні.