Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30.04.2024 16:27

«Мріївські чарівниці» долучилися до толоки

6630d753a4b67__IMG_6382.jpg

ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 виходить на фінішну пряму.

Майже місяць небайдужі мешканці Запоріжжя, серед яких - представники навчальних закладів, культурних установ, громадських організацій, комунальних підприємств та активісти об’єднань мешканців багатоквартирних і приватних будинків, співробітники районних адміністрацій, виконавчих органів міськради – працювали пліч-о-пліч, щоб зробити рідне місто ще кращим.

Запорізька початкова школа «Мрія» ім. О. М. Поради другий рік поспіль активно бере участь у загальноміській толоці. Цього разу у рамках фестивалю у закладі провели різноманітні екологічні заходи. До них активно долучалися, як співробітники «Мрії», так і вихованці разом з батьками.

- Щойно розпочалась міська толока наша команда «Мріївські чарівниці» відразу до неї долучилася. У рамках толоки ми провели екологічний тиждень, під час якого учні молодших класів та дошкільного відділення реалізовували різні проєкти – висадили дерева та озеленили територію, - розповіла директорка початкової школи «Мрія» Людмила Корольова.

Так, на території навчального закладу з’явилось «Дерево мрії» - молоденька магнолія, яку висадили юні вихованці, та алея з туй, яку на згадку після себе залишили випускники цього року.

Родзинкою початкової школи «Мрія» є «Зимовий сад». Там росте багато екзотичних рослин, серед яких банан, стрелітція, мушмула та 46-річна пальма. Під час толоки співробітники школи добре попрацювали й у «Зимовому саду». Зокрема провели необхідні роботи по догляду за пальмою. Тропічній красуні зробили стрижку та трохи підлікували її.

В останній тиждень толоки «мріївці» виконували завершальні роботи на території закладу, яка, до речі, складає 1,5 га. Працівники школи пофарбували елементи для занять на спортивному майданчику, павільйони на дитячих майданчиках та паркан, а також завершили оздоблювальні роботи у квітниках.

Співробітники «Мрії» кажуть, що із задоволенням взяли участь у цьогорічній толоці. Все, що вони зробили впродовж місяця – з любов’ю для дітей та заради їхнього майбутнього.

IMG_6338.jpg IMG_6345.jpg IMG_6368.jpg IMG_6374.jpg IMG_6377.jpg IMG_6387.jpg IMG_6390.jpg IMG_6408.jpg IMG_6412.jpg