Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

01.05.2024 12:21

Ще один колектив «Водоканалу» приєднався до толоки

6632083b1f747__IMG_6468.jpg

КП «Водоканал» впродовж місяця бере активну участь у масштабному весняному прибиранні. До ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 вже долучилися колективи різних структурних підрозділів підприємства. Сьогодні участь в екологічній акції взяли працівники 3-го цеху.

У рамках міської толоки комунальники навели лад на господарській території свого підприємства, площа якої близько 4 га. Роботи стартували ще на початку квітня. З першими теплими днями працівники розпочали обрізку та побілку дерев, а також упорядкування квітників. Сьогодні під час завершального етапу основний акцент зробили на покосі та прибиранні трави.

- Весь наш колектив разом доглядає за територією. Нам дуже приємно, коли все навколо охайне та доглянуте. Тоді ми можемо насолоджуватися результатом нашої роботи, - зазначив майстер дільниці № 1 цеху №3 КП «Водоканал» Руслан Швець.

Територія цього підрозділу «Водоканалу» одна з найбільших у місті, але співробітники увесь рік її підтримують у гарному стані. Кожного місяця впродовж усього весняно-літнього сезону викошують траву. У вільний від роботи час доглядають за фруктовими деревами, виноградником, грядками полуниці та квітами, які ж самі посадили.

Начальник дільниці насосних станцій цеху №3 КП «Водоканал» Григорій Пірус працює на підприємстві понад 30 років. Сьогодні разом зі своїми колегами косив та прибирав траву.

- Колись на цій території були бараки, але наші працівники навели тут лад, висадили виноградники та плодові дерева і доглядають за ними. У нас дуже дружний колектив, тож на прибирання ми виходимо всі разом та виконуємо всю необхідну роботу, - сказав Григорій Пірус.

Нагадаємо, цього року ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 стартував 25 березня. Першими розпочали велике прибирання міста комунальники, а з 1 квітня до нього долучилися всі охочі - працівники комунальних підприємств і установ, фахівці міських управлінь і департаментів, представники райадміністрацій та всі небайдужі мешканці міста. Вони разом навели лад на різних локаціях та зробили Запоріжжя ще кращим.

 

IMG_6450.jpg IMG_6453.jpg IMG_6464.jpg IMG_6476.jpg IMG_6481.jpg IMG_6486.jpg IMG_6493.jpg IMG_6502.jpg IMG_6504.jpg IMG_6506.jpg