Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02.05.2024 16:24

Зміцнюємо партнерство з благодійними і громадськими організаціями

663390b148225__photo1714655322-(3).jpeg

У малій залі міськради під головуванням секретаря міської ради Регіни Харченко відбулась зустріч з представниками найбільших громадських організацій і благодійних фондів, які працюють у Запоріжжі. Обговорювались поточні проєкти, нагальні питання, які виникають у благодійників під час здійснення своєї діяльності, а також подальші напрямки співпраці з міською владою.

Секретар міської ради Регіна Харченко зазначила, що місто завжди відкрите до комунікації та взаємодії з громадськими організаціями та готове й надалі максимально сприяти у вирішенні нагальних питань.

- Якщо військові – це наші янголи-охоронці, то волонтери – це фактично наші янголи-помічники. Почули запитання, які хвилюють волонтерів, де потрібна допомога, в яких напрямках можемо просуватись ще більше, на що звернути увагу. Будемо вирішувати і посилювати нашу співпрацю, - підкреслила Регіна Харченко.

Серед питань, які озвучували представники громадських організацій: більша оперативність в комунікації з підрозділами міської ради, мобілізація, налагодження взаємовідносин, оперативний обмін інформацією щодо потреб і тому подібне.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення Запоріжжя співпрацює з понад 100 благодійними фондами та громадськими організаціями, які надають різни види допомоги вимушеним переселенцям, а також соціально незахищеним категоріям запоріжців, облаштовують центри психологічної підтримки, дозвілля, надолуження освітніх втрат. Крім того, благодійники беруть активну участь у підтримці мешканців, які постраждали від ракетних атак – працюють на місцях "прильотів", надають матеріальну та гуманітарну допомогу, беруть участь у ліквідації наслідків ворожих обстрілів.    

photo1714655322-(1).jpg photo1714655322-(2).jpg