Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

03.05.2024 12:10

Програми підтримки стартапів

6634a7e69cd3e__startap.png

Департамент економічного розвитку міської ради  інформує підприємців про актуальні грантові програми для стартапів станом на травень 2024 року.

1. Венчурний фонд Angel One надає стартовий капітал для масштабування стартапів, заснованих на технологіях, інноваціях та інтелектуальній власності, розроблених українськими засновниками http://surl.li/kdyml.

2. Український фонд стартапів і Western NIS Enterprise Fund оголосив про початок Грантової програми підтримки українських технологічних компаній. Ініціатива спрямована на активний розвиток інновацій, економічне підсилення країни та підвищення глобальної конкурентоспроможності українських проєктів. У рамках програми планується виділити загальну суму 2,5 млн доларів США на підтримку перспективних українських компаній на стадіях pre-seed та seed http://surl.li/revjb.

3. Розпочато відбір на Social Impact Award Ukraine 2024 для українських стартапів.

Social Impact Award - це найбільший соціобізнесовий інкубатор для молоді в Європі. Його мета – підтримати молоді команди підприємців шляхом навчання, менторства та грантової винагороди на реалізацію найсміливіших ідей. 

Інкубаційна програма надає ресурси та підтримку, необхідні для перетворення ідеї на успішне підприємство.

10 команд з найцікавішими стартап-ідеями отримають можливість пройти 3-місячне навчання-інкубатор. Це безкоштовний шанс для молодих підприємців/підприємниць віком від 14 до 30 років отримати супровід менторів, знання та практичні навички.

Троє переможців проєкту визначені на фіналі-пітчингу отримають нагороду в розмірі 1500$ та квиток на фінал SIA 2024 у Німеччині.

Деталі за посиланням http://surl.li/hbmzo

Кінцевий термін подання заявок: 31.05.2024.