Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10.05.2024 15:40

У Комунарському районі триває благоустрій

663e0ea0eb31a__20240510_113952.jpg

Працівники комунальних підприємств продовжують працювати над створенням комфортного та затишного середовища в усіх районах Запоріжжя.

Як повідомили у Комунарській райадміністрації, впродовж минулого тижня на території району було виконано низку важливих робіт з благоустрою.

Так, фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» забезпечували щоденне утримання 46 зупинок міського транспорту згідно з графіком.

Крім того, "елуашівці" виконували роботи з очищення доріг від наносного ґрунту та випадкового сміття по пр. Соборному та вулицях Культурній, Київській та О. Вишнівського. А фахівці гідродільниці КП провели ремонт оглядового колодязя зі встановленням нового люка на дорозі до обласної лікарні.

Минулого тижня також продовжувався поточний ямковий ремонт доріг по вул. Автозаводській та вул. В. Українця.

Щоденно на території Комунарського району працювали й фахівці КРБП «Зеленбуд». Минулого тижня вони очистили від сміття понад 300 тис. кв. м газону та 250 урн.

Крім того, "зеленбудівці" продовжували виконувати важливі сезонні роботи на території Комунарського району. Зокрема, стригли кущі, прополювали насадження троянд і чагарників, а також поливали рослини. Особливу увагу минулого тижня комунальники приділили покосу трави. Роботи виконали на площі близько 65,5 тис. кв. м по вул. Космічній, вул. Культурній, у сквері по вул. Космічній, на братському похованні по вул. Очаківській, на території вздовж дороги від вул. Культурної до смт Балабино, вул. Європейській, у парку ім. Ю. Гагаріна.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» провели огляд та наладку мереж зовнішнього освітлення за заявками, які надійшли до контакт-центру «15-80».

Впродовж тижня до робіт з благоустрою в Комунарському районі залучалися також співробітники підрядних організацій. Так, вони виконали роботи з підбору випадкового сміття на території Південного мікрорайону, біля автовокзалу та АЗС, на дитячих майданчиках та по вул. Олімпійській. Вивезли сміття по вул. Ракетній, 34 та вул. Радіо, 55.

Фахівці підрядних організацій також продовжували роботи з видалення аварійних дерев на внутрішньоквартальних територіях та покосу трави.

20240510_114011.jpg 20240510_114025.jpg