Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10.05.2024 15:10

Запоріжців закликають утриматись від відвідування кладовищ

663e0f76c1e29__cb5bf938-9c2b-4cb8-98d1-4cdb2f809d0b.jpg

У Дні пам’яті, тобто поминальні дні, запоріжці традиційно відвідують кладовища, щоб вшанувати пам’ять своїх рідних та близьких, які пішли з життя. Однак цього року, в умовах воєнного стану, правоохоронці закликають запоріжців за можливості утриматися від відвідування кладовищ через підвищений рівень небезпеки у ці дні. Також правоохоронці посилять у цей період заходи безпеки у Запоріжжі та на запорізьких кладовищах.

Представники релігійних конфесій наголошують, що відвідати кладовище та згадати своїх родичів можна не лише у поминальні дні, а й у будь-який інший день.

Не потрібно забувати, що масові скупчення людей можуть привернути увагу ворога, який постійно завдає ударів по житлових кварталах та цивільній інфраструктурі. Зараз дуже важливо не створювати масові скупчення людей на кладовищах та поряд з ними.

Закликаємо запоріжців дотримуватись правил безпеки під час війни та рекомендацій правоохоронців. Не нехтуйте правилами безпеки та сигналами повітряної тривоги, які постійно звучать у Запоріжжі.