Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13.05.2024 15:10

Молоді запоріжці представили проєкти для покращення життя в місті

6641fdbcb30f7__IMG_9192.JPG

У Запоріжжі діє молодіжна програма «UPSHIFT», що реалізується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Уряду Японії. Програма покликана залучити молодь до вирішення суспільно важливих проблем. Сьогодні, в рамках програми, команди-учасники презентували серію міні-ініціатив, спрямованих на покращення життя в нашому місті.

«UPSHIFT» - це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). У Запоріжжі партнером проєкту виступає ГС «Культурна Ліга Сходу» .Одна з основних цілей «UPSHIFT»  - надихнути молодих людей, підвищити їхню спроможність та підготувати до викликів сучасного життя. Протягом трьох днів 10 команд із Запоріжжя та області розробляли та доопрацьовували під супроводом менторів свої ідеї. Нині відбулась презентація ініціатив. У заході взяла участь секретар міської ради Регіна Харченко, координатор освітніх програм ЮНІСЕФ Фредерік Лінкнехт, координаторка молодіжних програм Анастасія Волошина.

- Тішить те, що молодь тут залишилась, продовжує навчатися, розвиватися та не боїться брати на себе відповідальність, хоче впливати на рішення та прагне позитивних змін. Дякуємо нашим партнерам з ЮНІСЕФ та спілки «Культурна Ліга Сходу», які запроваджують подібні проєкти, навчають молодь, допомагають ставати кращими, відповідальнішими. Тому що це – важлива частина нашого міста, люди, які будуть розвивати наше майбутнє, - зазначила Регіна Харченко.

За підсумками презентацій, низка проєктів отримають фінансування та будуть втілені в життя. Пані секретар міської ради підкреслила, що всі підрозділи міської ради відкриті та готові підтримувати соціальні ініціативи молоді.   

IMG_9015.jpg IMG_9056.jpg IMG_9075.jpg IMG_9085.jpg IMG_9095.jpg IMG_9139.jpg IMG_9194-(1).jpg IMG_9195.jpg