Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18.05.2024 10:00

Запорізька платформа: спільними зусиллями до перемоги та розвитку

6648420b8b40b__DSC01337.jpg

В обласному центрі відбулось представлення Запорізької платформи співпраці та розвитку. Форум об’єднав представників обласної та міської влади, військове керівництво, правоохоронців, міжнародних партнерів, депутатську спільноту, громадські організації, духовенство, представників бізнесу задля налагодження подальшої співпраці в напрямку для створення безпечного та комфортного Запорізького регіону.

Запорізька платформа покликана допомагати українській армії та посилювати безпеку та економічну стійкість держави, і регіону зокрема. Виступаючи перед учасниками форуму, голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров наголосив, що Запорізький регіон має всі умови, аби бути безпечним та комфортним для людей, міцним щитом проти ворога і плацдармом для звільнення окупованих територій, а в майбутньому має стати справжнім магнітом для інвесторів та центральних органів влади.

Секретар міської ради Регіна Харченко зауважила, що для того, аби перемогти ворога та забезпечити потреби сотень тисяч мешканців, необхідно діяти місту та області синхронно. При цьому надзвичайно важливо, аби в кожній дії був закладений сенс.

- Запоріжжя має право на найкращі рішення та проєкти з позитивними, глибокими сенсами. І лише від синергії влади та громади залежить, якими сенсами, яким майбутнім, якими напрямками розвитку наше місто буде наповнене, - зазначила пані Регіна.

Планується, що діяльність Запорізької платформи співпраці та розвитку буде спрямована на посилення подальшої співпраця між її учасниками задля відновлення та сталого розвитку Запорізького регіону.