Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

21.05.2024 16:47

У «Запорізькій політехніці» відзначили обдаровану молодь

664ca5ae64738__93dc6ec4-c833-41e0-84d2-576f0ca91cc7.jpg

У Національному університеті «Запорізька політехніка» відбулася церемонія вручення сертифікатів лауреатам Міської програми підтримки обдарованої молоді Запоріжжя. Це студенти та молоді вчені, які мають високий рівень успішності в навчанні, досягнення в спорті, культурі та мистецтві, науково-дослідній, громадській та волонтерській діяльності, організації й проведенні міських заходів.

У Запоріжжі продовжує діяти Міська програма підтримки обдарованої молоді. ЇЇ метою є створення умов для розвитку потенціалу обдарованих юнаків та дівчат, дієвого механізму матеріального стимулювання їх за високі досягнення у навчанні, спорті, науково-дослідницькій діяльності, культурі та мистецтві, громадській та волонтерській діяльності. Програма фінансується коштом міського бюджету.

Так, у першому півріччі 2024 року лауреатами Міської програми підтримки обдарованої молоді стали 95 студентів Національного університету «Запорізька політехніка», 13 студентів відокремлених структурних підрозділів вишу — гуманітарного, електротехнічного фахових коледжів та фахового коледжу комп’ютерних технологій, а також 5 молодих вчених.

Вагомі досягнення лауреатів відзначила секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко.

- Приємно ловити хвилю позитиву, яка йде від молоді – такої талановитої і розумної. Ви безумовно надихаєте. Дуже приємно бути в гостях у викладачів і студентів «Запорізької політехніки», особливо коли ми, такі сильні, маємо можливість, попри тривоги та близькість позицій армії рф, зібратися в будівлі найстарішого університету області, що був заснований у 1900 році. Сьогодні я хочу привітати лауреатів Міської програми підтримки обдарованої молоді – студентів і молодих науковців. Ви – вільні, амбітні, сміливо йдете до своєї мети. Так і має бути. Хочеться, щоб ваше майбутнє було саме таким, як ви сьогодні – щасливим, впевненим та оптимістичним, - зазначила секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко.

a64e6ab4-6e6f-4e02-bb76-b4f67d247ccb.jpg