Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24.05.2024 14:15

Щотижневий благоустрій Комунарського району

6650773476e17__шевч-гол.jpg

Комунарська районна адміністрація продовжує роботи з надання допомоги  громадянам, житлові будинки яких було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф  щодо оформлення необхідних документів.

Разом зі Службою відновлення інфраструктури у Запорізькій області проведено  обстеження стану проїжджої частини ділянки автодороги М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта щодо передачі її з комунальної власності міста до Служби відновлення інфраструктури у Запорізькій області. Підготовлено та надано відповідну  документацію бухгалтерського обліку до департаментів муніципального управління та управління активами міськради.

Підрядна організація виконала роботи з підбору  гілля після санітарної обрізки дерев на прибудинкових територіях житлових будинків комунальної власності.

Фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, вели роботу з утримання 54 зупинок. Крім того, у  районі були очищені дороги від  наносного ґрунту  та випадкового  сміття по пр. Соборному та вулицях Володимира Українця, Ситова, Культурній, Київській, і виконано поточний  ямковий ремонт дороги по вул. Космічній.

Протягом минулого тижня працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно  очищали на території району  газони  від  сміття на площі орієнтовно понад 300 000 кв. м та 250 урн.

Також «Зеленбуд» виконав такі роботи:

висадка  квітів по  пр. Соборному та 1-му колі по вул. В. Українця (168 од.), у парку по вул. Нагнибіди – В. Українця  (90 од.), у парку ім. Гагаріна (80 од.) та у сквері біля кінотеатру «Космос»;

формування крон чагарників по вул. Космічній (45 од.), вул. Парамонова (49 од.), у сквері біля райадміністрації (65 од.), у парку ім. Гагаріна та сквері біля кінотеатру «Космос»;

згрібання трави по вул. Парамонова, вул. Ситова, вул. В. Українця, у парку ім. Гагаріна - всього на площі 30000 кв. м;

прополювання доріжок у сквері біля райадміністрації і  чагарників на вул. Автозаводській – М. Ласточкіна – О. Говорухи (100 од.), у сквері біля  райадміністрації (749 кв. м), на вул. Комарова та В. Українця (65 од.);

покіс трави в парку по вул. Нагнибіди – В. Українця, у парку ім. Ю. Гагаріна, на вул. Привокзальній - всього на площі понад 55 000 кв. м;

поливання зелених насаджень в парках та скверах;

підмітання доріжок  в парках  на площі  понад 7400 кв. м;

навантаження  зеленої маси - 1,8 т.

Працівники підрядної організації підбирали випадкове сміття по вул. Тополіна та на ст. Запоріжжя-1, на вулицях Складській, Жасмінній, В. Українця, Привокзальній, на пр. Героїв Національної гвардії України, на доріжці до міської лікарні № 7 і з дитячих майданчиків.

Також було вивезене сміття по вул. Амбулаторній, 10 і вул. Північнокільцевій, 19а, 23.  

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» виконали роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками до кол-центру  «1580» у Друготравневому селищі,  заміни дорожніх знаків на пр. Соборному, Набережній магістралі, вул. Космічній та Чумаченка.

 

шевч1.jpg шевч2.jpg