Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28.05.2024 15:36

Регіна Харченко про обшуки в будівлі Запорізької міської ради

6655cfe5a409a__6641c1040a341__66387addde1f3__o_1hatnghln56lm0s1s6ecsf1la216.jpg

Секретар міської ради Регіна Харченко у своєму Телеграм-каналі повідомила:

- Не фартовий час для корупціонерів...

Місяць тому наша оновлена команда Запорізької міської ради запропонувала всім чиновникам, які за попередньої влади займалися корупційними оборудками, два варіанти на вибір: або звільнення, або наручники. Деякі вирішили звільнитися самі, деяким допомогли. А деякі подумали що це жарт.

У прифронтовому місті, яке постійно потерпає від обстрілів, оборону якого героїчно тримають наші захисники, точно не місце корупціонерам. І от перша радісна звістка: Служба безпеки України спіймала "на гарячому" чиновників міської ради за земельні оборудки.

Процесуальні дії розпочалися ще минулого тижня. Запорізька міська рада надає повне сприяння у проведенні досудового розслідування, надаючи всі необхідні для слідства документи.

Чиновники, які фігурують у кримінальному провадженні, будуть відсторонені від роботи за моїм розпорядженням. Корупційне рішення щодо виділення землі не підписано та не уведено в дію. На це рішення буде накладено вето.

Земельній комісії міської ради буде надано доручення в онлайн-режимі у найбільш прозорий для громади спосіб повторно розглянути заяву щодо виділення землі під спортивно-оздоровчий комплекс.

Дякую Службі безпеки України за ефективну роботу!

Повна інформація за посиланням.