Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30.05.2024 11:00

Онлайн лекція-дискусія з віцеспікеркою Верховної Ради

66582cf7212ab__Depositphotos_243652988_s-2019.jpg

 

6 червня 2024 року о 16:00 відбудеться унікальна онлайн лекція-дискусія з віцеспікеркою Верховної Ради України Оленою Кондратюк на тему «Тренд на гендерну рівність у світовій та українській політиці».

Учасники зустрічі матимуть унікальну нагоду поспілкуватися з віцеспікеркою парламенту, разом проаналізувати тренд на гендерну паритетність у світовій політиці та дізнатися про основні бар'єри, з якими стикаються жінки на шляху до політичних вершин, а також про прогрес та виклики у цьому напрямку на прикладі українського парламенту.

Лекція є спільним проєктом Освітнього Центру Верховної Ради України та Ukreate Hub, патронесами якого є віцеспікерка Верховної Ради України Олена Кондратюк спільно зі спікеркою литовського Сейму Вікторією Чміліте-Нільсен.

До участі у заході запрошуються студенти закладів професійно-технічної та вищої освіти області. Першочергово він скерований на просвіту української молоді, висвітлення надзначущих соціальних тем та посилення комунікації з міжнародною спільнотою, а долучення до європейських цінностей, безумовно, увиразнює значущість євроінтеграційного вектору розвитку держави.  Всім охочим доєднатися попередньо слід зареєструватися за гугл-формою: https://forms.gle/RfhPsDfZkztn9vcJA. Реєстрація доступна до 12:00 5 червня 2024 року.

Довідково:

Ukreate Hub - вільнюський центр компетенції для вимушено переміщених українців та українок у Литві, який надає їм знання, навички, мережу та інші інструменти, щоб розкрити свій потенціал для майбутнього України.

Освітній Центр Верховної Ради України - структурний підрозділ Апарату ВР України, метою якого є підвищення обізнаності громадян щодо принципів та функцій парламенту та демократії, сприяння відкритості українського парламенту та кращій взаємодії з громадянами, а також провадження просвітницьких програм для українських школярів та студентів. 3 2019 року учасниками онлайн- та офлайн-заходів Освітнього центру стали понад 300 000 учнів та студентів з усієї України та навіть з-за кордону.