Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

30.05.2024 14:45

У районах міста тривають роботи з благоустрою

66586770329ff__o_1h5750fanujkccc12j51ukrqtv.jpg

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. В Олександрівській районній адміністрації розповіли, що було виконано за тиждень – з 24 по 30 травня. 

Районна адміністрація забезпечує координацію робіт комунальних підприємств та служб щодо організації заходів з благоустрою території району та підтримання належного санітарного стану внутрішньоквартальних територій житлового фонду району. З цією метою впродовж минулого тижня були проведені такі види робіт:

  • навантаження, подрібнення та вивезення гілля;
  • збирання та перевезення безпечних відходів;
  • покіс трави на внутрішньоквартальних територіях;
  • звалювання дерев на прибудинкових територіях;
  • поточний ремонт елементів дитячих та спортивних майданчиків;
  • обстеження території району щодо виявлення фактів розміщення інформаційних стендів, дощок, вивісок, зовнішньої реклами, інформація на яких здійснюється російською мовою. За звітний період було виявлено 4 таких об’єкти. Фотофіксація виявлених об’єктів з адресними прив’язками направлені до департаменту управління активами Запорізької міської ради для подальшої роботи та вжиття заходів з ліквідації російськомовної реклами.

Проведено нараду з головами ОСББ та представниками керуючих компаній щодо необхідності заходів зі знищення карантинних рослин на підпорядкованих територіях.

Наступного тижня роботи з благоустрою на території району будуть продовжені.